Fundația

Bicarbonat de sodiu cancer utilizat cu vitamina B17

Uneori ne confruntam cu diferite boli curabile sau mai greu curabile, care apar datorita vietii plina de stres si al alimentatiei nepotrivite. Mai multe grupuri de medici cerceteaza posibilitatile de eficientizare al vitaminei B17 pentru vindecarea cancerului, dar sunt cazuri, in care aceasta compozitie nu poate ajunge la tumoare, din cauza ca reteaua arteriala este slaba din jurul tumorii.

Pentru a evita aceasta situatie, se poate utiliza cu succes bicarbonat de sodiu cancer, sub forma de solutie, care dilata capilarele din jurul tumorii, si in urma acestui efect eficienta curei cu vitamina B17 va creste semnificativ.

Dar nu numai ca dilata capilarele, ci bicarbonat de sodiu cancer face posibila ca substanta activa sa ajunga si la tumora greu accesibila. Produsul de bicarbonat de sodiu cancer comercializat de acest webshop a fost dezvoltat special pentru cura cu vitamina B17. Cea mai simpla administrare al acestuia este sub forma de perfuzie. Pentru mai multe informatii despre acest produs, vizitati pagina!