Fundația

Bioflavonoide împotriva infecțiilor

Cu toții știm, că sistemul imunitar este cel care ne apără de boli, de infecții. Astfel, funcționarea acestui sistem trebuie să menținem la nivel optim, ca să nu avem probleme de sănătate. Bioflavonoide au efect dovedit antiviral și antibacterian, care împreună cu vitamina C reprezintă cea mai dinamică armă a sistemului nostru imunitar față de bolile infecțioase.

Acestea pot fi încadrate în categoria celor mai eficiente antioxidante din lumea vegetală, drept urmare pot apăra celulele noastre împotriva radicalilor liberi. Deci bioflavonoide sunt eficiente și în prevenirea cancerului sau tratarea acestuia. Eliberează metalele grele din organism, și facilitează eliminarea acestora.

Bioflavonoide sub formă de capsule se poate achiziționa de pe site-ul oncoshop.ro, cutia conține 250 de capsule. Având în vedere efectele benefice ale acestuia asupra organismului, este bine, să comandați aceste capsule. Comanda se poate da telefonic la numărul de telefon de pe pagina web, zilnic între orele 9.00-17.00.