Fundația

Covoare pentru hol cu multiple beneficii

Vara asta a plouat surprinzător de mult transformând în doar câteva secunde praful și murdăria adunată în noroi. Fapt foarte neplăcut pentru gospodine, noroiul fiind adus în holul casei de copiii neastâmpărați și supărați pe ploaia venit ca o surpriză. Însă cine se pregătește din timp pentru aceste evenimente surpriză nu trebuie să-și facă griji pentru câteva picături de ploaie. Covorul pentru hol menține curățenia în casă, comportându-se ca o barieră, preluând cea mai mare parte a murdăriei de pe pantofii oaspeților.

Este adevărat, covorul se murdărește repede, dar fiind un covor îngust și de mici dimensiuni, oricând se poate aduna și spăla chiar și în mașina de spălat. Covorul pentru hol este ideal pentru locuințe unde există un trafic intens. Astfel se protejează pardoseala din hol și antreu și în același timp se poate păstra curățenia mai ușor.

Covorul pentru hol este un imens ajutor pentru gospodine. Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru adaptarea lor în aspectul ambiental. Acest tip de covor se găsește la metru liniar în diferite lățimi și în culori variate.