Fundația

Este acceptabil DHEA pret

Ar fi bine, să avem o substanță, care să ajute mult la prevenirea bolilor și a îmbătrânirii. Dehidroepiandrosteronul, adică pe scurt DHEA este un androgen, în mod natural produs în glandele suprarenale, un metabolit intermediar al colesterolului. Acesta se poate lua și sub formă de tablete, la nevoie.

DHEA pret este de 100 RON în webshopul oncoshop.ro, cutia conține 100 de tablete. DHEA are rol important în prevenirea îmbătrânirii, poate prelungi viața, stimulează producția naturală de ovocite, ajută la îmbunătățirea stării generale, restabilește echilibrul hormonal pe cale naturală.

Mai mult de toate, s-a descoperit, că DHEA scade riscul apariției cancerului. Pe lângă acestea protejează organismul împotriva bolilor cardiovasculare, previne trombozele intravasculare, este capabil de modificarea nivelului de insulină și răspunsul la acesta. Poate scădea și riscul apariției bolilor degenerative. Cu multiple beneficii DHEA pret nu este mare, deci achiziționați și Dumneavoastra în caz de nevoie.