Fundația

Gazon artificial rezistent la intemperii

gazon artificial

Iarba artificială este foarte utilă pentru cei care au terase sau zone în curte unde este nevoie de o protecție a pardoselii dar vor să se încadreze în priveliștea de ansamblu. Gazonul artificial, prin imitația firelor de iarbă tunsă, poate satisface acest rol prefect.

Sunt mai multe tipuri de mochete pentru exterior, dar aproape toate sunt de culoarea ierbii. Gazonul artificial se fabrică în mai multe calități, unele fiind destinate utilizării pentru amenajarea podiumurilor și spațiilor de prezentare, altele fiind destinate inclusiv pentru acoperirea terenurilor de fotbal.

Iarba sintetică se alge în funcție de necesitate, cele mai rezistente sunt mai scumpe dar merită investiția, fiind rezistente la intemperii. La acest tip de iarbă artificială materialul de suport este prevăzut cu orificii de scurgere pentru apă. Dacă este montată corect și suprafața de suport este realizată cu înclinația potrivită, atunci apa se va scurge pe sub gazon, astfel oferind opțiunea de a putea fi folosit un astfel de teren de sport și în timpul ploios.