Fundația

Informatii pentru bolnavi

Exista o pagina web, care a fost creata in scopul de a risipi ceata, haosul si necunoasterea din jurul tratamentului pe baza de vitamina B17, o substanta chemioterapeutica naturala. Scopul principal al acestei pagini este, ca bolnavii din tara noastra sa se poate informa si sa aiba acces mai simplu la acest tratament cancer extrem de eficient.

Dati click aici pentru mai multe informatii despre vitamina B17! Aceasta vitamina este cunoscuta si sub numele de Amigdalina sau Laetrile. Se fabrica sub forma de tablete si injectii, si fiind total naturala, nu produce efecte secundare daunatoare asupra organismului bolnavului, si daca se utilizeaza simultan cu tratamentele traditionale, poate diminua si efectele secundare ale acestora.

Vitamina B17 este solubila in apa, si nu se depune in organism, ci dupa ce termina sarcina, paraseste organismul pe cale urinara. Pentru mai multe informatii, sau daca doriti, sa cititi comentariile celor vindecati, click aici! Se administreaza tabletele si pentru prevenirea imbolnavirilor.