Fundația

Storuri romane, o soluție specială pentru umbrire

storuri romane

Sunt anumite cazuri când trebuie să alegi soluții speciale pentru montarea perdelelor și draperiilor. Cum nu toate casele se fac la fel, nici soluțiile alese nu pot fi identice. Când geamurile sunt mari și nu ai loc de montaj pentru galerii sau pur și simplu nu sunt destul de rezistente pentru a ține atâtea materiale, atunci gândește-te să adopți varianta cu storurilor romane.

Sistemul cu storuri romane seamănă foarte mult cu jaluzelele. Este compusă din segmente de dimensiuni egale și se pot adună prin tragerea unor panglici laterale.

Sistemul este ingenios, se poate monta foarte aproape de geam. Fiind un sistem pliabil există posibilitatea automatizării, deci toată operațiunea de a umbri camera se va rezuma la apăsarea unui buton pe telecomandă. Pentru storuri romane nu există impedimente de stil și design. Lamelele se pot realiza din orice tip de textil, de dimensiuni alese de beneficiar. Pot fi realizate la orice dimensiune dorești, chiar poți monta mai multe sisteme de culori diferite unele lângă altele.